Senaste inläggen

Av Anna - 20 januari 2010 09:45

  


Har beställt hem en massa påfyllnad i scrapförrådet efter julkortskreationerna... alla shopar har dessutom rea nu innan de beställer hem vårens alla nyheter från CHA mässan...


Köpte också senaste numret av Scrapbooking mm och av Magnolias nya tidning - massa fina bilder på kort och LO, och då kan man ju inte bli annat än sugen!!!


  


Det kliar i fingrarna, jag vill få klart på vinden NU så vi kan flytta upp scraphörnan till mellanplanet så jag inte behöver stånka mig nerför trappan till källaren...

Jag vill installera photoshop 6 på datorn och börja leka med det, sortera alla bilder och märkligt nog har jag blivit extrem jättesugen på att scrappa fler av Lilleman Bus bebisfoton... hmmm vad kan det bero på??? :)


Pyssla, boa in sig hemma - kan det vara dax att ta ledigt och bebiscoccona för fulla muggar??? Japp, och vet ni vänner... idag och imorgon är kontorsdagar och sen tänker jag stanna hemma och visserligen jobba en del, men också mysa, tvätta bebiskläder, bädda bebissäng, vagga långsamt fram i huset och bara njuta av de sista veckorna...

ANNONS
Av Anna - 19 januari 2010 20:00

Satt i soffan för en lugn stund medan Pappa Bus söver Lilleman Bus, snokar in på textv och läser... Facebookgrupp var en nekrofilbluff...


Blev själv inbjuden av en vän på fejjan för nån vecka sedan, tänkte att det lät för bra för att vara sant, men smurfade dit och kollade läget innan jag gick med... 2 kr skänkta per ny medlem, visst om någon vill skänka 2 spänn för att jag står som medlem, fine by me!


Grundaren såg schysst ut, en tjej i 30 årsåldern, foruminläggen verkade gröna och allt såg ut att vara just för bra för att vara sant...

Nekrofila syften, jag har inte ens fantasi nog att klura ut vad det skulle kunna vara, och det vill jag nog inte veta heller... näää det är nog någon som behagar skämta aprillo och vill få lite reaktioner...


Hoppas jag...

ANNONS
Av Anna - 18 januari 2010 18:51

   

bilden är lånad här


Size does matter... ja... i alla fall när man ska klämma ut en unge!

 

Var på kontroll idag igen, alla värden var bra och så kikade vi in på bebben i maggen - tillväxtultraljud i 3d... grymt coolt!

 

Jag såg den lilla nosen, de små händerna och fötterna och där är lilla magen och oj oj oj...

 

Den är 2,7 kg säger barnmorskan... jag hör men fattar inte riktigt och läser på dataskärmen där det står beräknad vikt... jaha... uppskattar ni födelsevikten till 2,7 kg? Näää bebisen väger det idag!

 

Inte konstigt att det är tungt eller att jag tycker magen är större den här gången... Lilleman Bus vägde aldrig 2,7 kg inne i min mage, han vägde 2,4 kg när de plockade ut han!

 

Uppskattade födelsevikt är nu på 4 kg! Vilken monsterbebis!!! Känns som om vi kan lämna storlek 44 hemma och koncentrera oss på lite större kläder...

 

Nu är det sagt så här... ny tillväxtkontroll med ultraljud om 3 veckor och sedan får vi se... hoppas bara farmor hinner komma hit innan det är dags för bebbe!

Av Anna - 17 januari 2010 19:03

  


Hipp hurra för Pappa Bus som har kalajs idag!!! Inga gråa hårstrån, ingen gubbmage, bara gamla vanliga sötgosiga älsklingsgubben som ville ha en chokladchockstårta!!!


Vassego! Hoppas den smakar... jag tänker ta en litenliten smakeprovsbit iallafall... å hoppas på att kroppen hinner ta hand om den till i morgon bitti...


Massa kram på dig älskilngen min! Puss... :)

Av Anna - 15 januari 2010 10:07

  


Har gått genom lådor av Lilleman Bus gamla avlagda bebiskläder... konstaterade ganska snart att vi inte behöver köpa så mycket nytt i klädväg till bebbe nr 2...


Lilleman Bus var en liten bebis, 45 cm lång och vägde 2,4 kg... hittade kläderna ovan som han hade första tiden - pyamasen är strl 44... så pyttig!


På måndag ska vi på tillväxtultraljud (ja, den här gången blir det av!!!), ska bli spännande att kika in i magen och se vem det är som knölar runt därinne...


Sedan blir det en tur till Barnens Hus, där vi ska beställa syskonvagn, valet föll på en Phil & Teds sport till slut, Lilleman Bus vill ha en blå, såklart!


  

bilden är lånad här


Nytt spjälskydd till sängen blir det också, och en ny skötbädd, en egen fleecefilt och ett litet gosisdjur att ta med till BB, sedan känns det som om vi är fit for fight!


Fick frågan av en vän som också var på BVC med sitt barn för spruta 2 i onsdags om vi hade plockat fram sängen och allt var klart.... men näää.... det är ju 8 veckor kvar så det känns som om vi hinner med det sedan.


Men å andra sidan så gjorde vi allt det där förra gången när jag hade permis från sjukhuset, bara dagar innan Lilleman Bus kom. Så jag vet inte, det kanske finns en poäng i att börja bebisboa huset snart, men först ska julen bort! :)

Av Anna - 13 januari 2010 09:37

Nu har jag fått mina fingrar på några bilder från nyår, och i brist på annat intressant så får de bli dagens bloggisinlägg... :)


Tack mor och far för bilderna!Lilleman Bus fick en skruvdragare i julklapp av Moster... den används nu flitigt varje dag för alla våra trösklar behöver märkligt nog lagas hela tiden...Så här på Tjugonddag Knut så passar det väl med en sista bild på granen innan den åker ut... Lilleman Bus FICK inte pilla på kulorna, men smart som han är så hittade han en väg runt mammas argument, Mamma, jag torkar bara kulorna! Han vet mycket väl att mamma uppskattar all hjälp med städning som kan fås!


Dagens äventyr består i besök på Vårdcentralen och andra influensasprutan i armen på Lilleman Bus, sedan har jag lovat en tur till leksaksaffären och så ska vi jaga rätt på en present till mannen som redan har allt - Pappa Bus - som har födelsesdag snart... Lilleman Bus tycker vi ska köpa en pukla åt han... dvs en pulka - anar att Lilleman Bus vill ha en ny pulka och tänker dra nytta av Pappa Bus födelsedag... :)     

Av Anna - 10 januari 2010 19:02

  

bilden är lånad här 

 

Lilleman Bus har börjat med en trevlig vana, han vill ha en skål havregrynsgröt i maggen innan hopp i sängen...

 

Bättre än vällingblask tycker jag och hoppas att han nu är på väg att bli en stor pojke som inte behöver snutta på flaskan längre... :)

 

Och gröt måste vara godare än välling, eller???

Av Anna - 10 januari 2010 11:43

En ny lek har flyttat in i vårt lilla röda hus, packa låååldor heter den. Den går ut på att packa i och ur duplolådor på sitt innehåll som kan vara allt från klossar till små traktorer...Lilleman Bus har sett på Nicke Nyfiken som är med i en matvarupackningstävling, och vill såklart göra likasamma :)   


  


Först ska allt i lådan packas ut...


  


Sedan är det bara att tuta och köra... och bråttom är det... lilleman bus andas lite stressat och skyndar sig på!


  


Hurra! Jag vann!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se