Senaste inläggen

Av Anna - 16 mars 2010 17:55

  


Bilar fondvägg i Lilleman Bus rum... han har inte sett det än och det ska bli sååå roligt att se hans min! Tapeten är från Marimekko och blev super snygg!!!


  


Så här blir det när man tittar in mot pojkarnas rum...

ANNONS
Av Anna - 16 mars 2010 10:32

  


Ser ni den lilla vita pricken på bordstabletten? Det är mjölk...


Lilleman Bus häver upp ett apvrål; papper, papper jag har spillt på bordet!


  


Torka, torka, torka...

ANNONS
Av Anna - 15 mars 2010 18:59

  


Är det en banan? Är det en tribut till påsken? Är det en pippigul fondvägg i Klimpens rum? :)

Av Anna - 14 mars 2010 09:30

 


Snön smälter, det droppar lovande från taket och vinterns alla kvarglömda hundpluttar kikar fram - ja, det känns som om det är vår!


Men, man kan aldrig va säker, så puklan fick följa med på promenaden. Vi skulle titta på hästarna och Lilleman Bus gick och ropade på dem ända hemifrån:

-Hästarna, hästarna var är ni nånstans? 


Vi hittade dem till slut. och en och annan rolig vattenpöl att skutta i - ja, våren är nog här nu!

Av Anna - 13 mars 2010 19:12

Inte så konstigt, men bara för att världens sötaste lilla Klimp landat hos oss, så har inte renoveringen stannat av... tvärtom!!! Slutfasen är här nu - spännande eller hur?


     


För att kunna fästa en grind nere så har en extra stolpe med tillhörande tjusig kula satts dit...


  


Balustraden uppe, också här med tjusig kula... å vitt, vitt, vitt... :)


  


Toalettdörren på plats... till vänster Klimpens rum, till höger Lilleman Bus rum...


  


Utrymme mellan badrummet och trappan... å den tjusiga balustraden igen... :)


  


Smakprov på gula fondväggen i Klimpens rum...

Av Anna - 10 mars 2010 20:55

Idag har vi varit på utflykt hela familjen... Klimpen skulle in till BVC för vägning och jag skulle till MVC för kontroll av mitt blodtryck... å Lilleman Bus skulle kolla in om BVC ser likadant ut som det gör i hans Titta, peka bok...

Pappa Bus var värsta coolaste 2 barnspappan som tog hand om barnen på BVC medan jag försökte hålla mig lugn på MVC...


Bara glada besked, Klimpen hade gått upp sedan hemgång från BB och mitt tryck hade gått ner på nästan mitt normala läge igen... phew... ni anar inte hur skönt det kändes!!! Eftersom jag inte känt av att trycket varit högt så hade jag ingen aning alls om hur det låg nu... jag andades ut så det räcker för hela veckan tror jag!


Sedan ville Lilleman Bus fira med en bulle och päronmer på världens bästa Gårdscafét så det gjorde vi... tänk Klimpen på café första gången bara en vecka gammal!


Väl hemma igen så bjöd solen på härliga 7 plusgrader så jag tog min fleecejacka, en stol och nya scrapbookingtidningen och satte mig i solen och tittade på resten av familjen som sysselsatte sig: Lilleman Bus snickrade på en träpall - jag bygger plankor mamma!!! Pappa Bus gjorde fina snöskulpturer - kolla älsking en delfin!!! Och Klimpen drog timmerstockar i vagnen - zzzzzzzzzzzzzzz!!! Underbart!


Nu ligger Klimpen i soffan i sin Sleepyhead och njuter av att vara fulltankad samtidigt som jag njuter av att vara urtankad ;)  

Av Anna - 8 mars 2010 19:08

Det verkar va en riktig lyxbebis vi fått... inatt sov han 7 timmar i ett sträck! Vi ringde BVC idag för att boka tid för vägning denna vecka, och frågade då om vi skulle låta honom sova eller väcka honom för mat var 4:e timme... nej sa BVC - passa på och njut! Och det gör vi kan jag lova!


Idag var det rena rama vårsniffet här, nere på nollan och fågelkvitter i varenda träd - klart vi skulle gå ut!


Klimpen stoppades ner i Lilleman Bus gamla fleeceoverall storlek alldeles för stor just nu...


  


Och sedan drog vi ut allihopa!


Lilleman Bus i sin pukla med farmor i andra änden snöret...Så tog vi en promenix runt kvarteret och snokade lite på snösmältningen... och hejade på några glada grannar som kastade sig ur bilen för att titta på bebisen :)


  

Av Anna - 7 mars 2010 09:11

 


Fullt hus i sängen!!!


3 mars klockan 20.07 kom Jonathan till oss... vilket innebär att jag var den som gissade rätt dag - Oj då! :)


Han vägde 4720 gram och var 53 cm lång - guldklimpen... och det blev halvakut kejsarsnitt... jag måste alltid skapa lite drama i vardagen... :)


I onsdags var vi in på kontroll och ultraljud för att mäta fostervatten, allt såg bra ut förutom mitt blodtryck som var högt och läkaren bestämde att jag skulle läggas in för att ha lite koll på det.

Sedan pratade vi om att vänta tills den 8:e på att värkarbete skulle sätta igång av sig självt, men med mitt blodtryck så sade hon att det nog antagligen skulle bli kejsarsnitt ändå - varför vänta då frågade jag och fick en tid på fredag morgon.


Så då såg det ut som om Mamma Blå skulle få den stora äran att gissa rätt på dag.


Jag fick komma in på sal och Pappa Bus stannade kvar en liten stund och åkte sedan hem till Lilleman Bus för att förklara läget. Så jag passade på att vila en stund innan det var dags att se vad BB bjöd på för mat för dagen.


Då går vattnet! Full fart på barnmorskor och in kommer läkare - packa ihop dina saker så går vi upp på förlossningen. Bara att ringa Pappa Bus som precis hunnit hem, vänd och kom tillbaka - bebben kommer!


Och 20.07 plockas han ut, han skriker redan när han fortfarande ligger kvar i magen... undrar vad han hade för viktigt att säga...


Allt har gått jättebra, jag var uppe och skuttade dan efter operationen och vi fick åka hem igår. Klimpen mår finfint och har sovit hela 6 timmar i sträck inatt - tack snälla du sa vi som också fick sova 6 timmar i ett sträck.


Och storebror är mer än stolt och nyfiken på allt som händer med bebisen, igår kväll satt jag och ammade - vi har nästan kommit på det nu - och Klimpen var lite arg och skrek när han inte hittade rätt, då kom Lilleman Bus fram och frågade; Mamma, hur går det? Jo tack, det går bra... sött eller hur?

Idag har han fått hålla lite i bebben och pussat på honom och klappat honom på huvudet - och ja... han är jättesöt, såklart!

  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se